Juhannusta vietettiin mökillä sään suosimana. Tässä pari poimintaa omista kokkailuista.
|
Raparperi-inkiväärisangria, tai se mitä siitä jäi jälejlle... |
Ihanan Kauhaa ja rakkautta -blogin raparperi-inkiväärisangria saavutti suurta suosiota kesäisellä raikkaudellaan. Seuraavalla kerralla vähennän hieman sokeria. Ja kun sanon seuraavalla kerralla, niin kyllä, tarkoitan että tätä tehdään uudestaankin! Ohje löytyy
täältä. Juoman kanssa nautittiin pientä suolapalaa: melonia, parmankinkkua, manchego-juustoa ja oliiveja maustettuna pippurilla ja balsamicokastikkeella. Tyylilleni uskollisena olin kameran kanssa hidas hämäläinen ja nappasin kuvan vasta "jämäpaloista".
|
Raparperi-mansikkatäytekakku nuotiolla |
Pääruuaksi nautittiin äyriäisrisottoa ja jälkiruuaksi
raparperi-mansikkatäytekakkua nuotion äärellä. Kyllä kelpaa! Sahramirisoton ohje on tuloillaan, kuten monta muutakin ihanaa risotto-ohjetta!
Koska ruokaa syntyi torstain ja lauantain välisenä aikana pienen armeijan tarpeisiin, päätettiin sunnuntaina pistää vielä brunssipöytä pystyyn. Brunssin taikominen jämäpaloista oli antoisaa puuhaa! Brunssilla tarjottiin mm.
perunasalaattia salviaöljyllä.
|
Brunssipöytää |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti